No tak ,na miejsce ściętych zdrowych drzew sadzą następne ,gdzie po kilkunastu latach będą ściete
Ogłupienie wszelkich decydentów sięga już szczytów. Czy wszystko już w Polsce musi być JPII ? Szkoła JPII, droga JPII, chodnik JPII, las JPII, buda dla psa JPII, kibel JP2. Całkowicie już odwaliło !
Dlaczego tylko pan burmistrz był w pantofelkach ?? Chyba za dużo zarabia albo nie wiedział gdzie i po co jedzie- wstyd do potęgi !! Rządzą nami ludzie przy których "Dyzma" bałby się gębę otworzyć !
Byłem i ja i swoje drzewko posadziłem. Dzięki temu lesistość w powiecie wzrosła.
Akcja po to żeby media miały o czym mówić i pisać. Kilkunastu ludzi by posadzić parę tysięcy drzew w ciągu dnia, a nadleśnictwa mają takie maszyny, gdzie każda z nich może posadzić kilkanaście tysięcy drzew w ciągu doby... jeżeli już sadzić to u siebie na działce...
Super szkolenia się przydadzą. Trzeba uświadomić, że można ciąć zdrowe 100 letnie drzewostany i sądzić malutkie drzewka, które rosną po kilkadziesiąt lat. Niszczy to nie tylko środowisko ale i ptactwo, zwierzynę leśna i roślinność.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!